[Piloot] Wat zijn gepersonaliseerde documenten?

Geüpdatet door Chris Storms

Op dit moment zitten gepersonaliseerde documenten nog in piloot. We laten je weten zodra het voor iedereen beschikbaar is.

HR Selfservice laat je nu toe gepersonaliseerde documenten te genereren. Hoe werkt het ?

1. Je maakt (eenmalig) een documentsjabloon aan.

In dit sjabloon voorzie je een aantal personaliserings-velden, zoals bijvoorbeeld de voornaam, de naam en het adres van de werknemer.

• Ga naar de tab Onderneming
  • Kies Instellingen documenten
  • Open de map Sjablonen door te dubbelklikken
  • Kies Nieuw sjabloon

Meer uitleg in dit filmpje.

1. Met dit sjabloon kan je nu gepersonaliseerde documenten genereren.

Je kiest een medewerker en de personaliserings-velden worden ingevuld met de gegevens van de gekozen werknemer.

• Ga naar de tab Onderneming
  • Kies Instellingen documenten
  • Open de map Sjablonen door te dubbelklikken
  • Selecteer het sjabloon dat je wil gebruiken
  • Klik op Document(en) aanmaken
  • Kies de medewerker(s) waarvoor je dit document wil aanmaken
  • Kies in welke documentenmap het gepersonaliseerde document bewaard moet worden.

Zie dit filmpje.