Hoe wissel ik een gewerkte dag met een niet gewerkte dag in de kalender (bv ouderschapsverlof op woensdag nemen ipv zaterdag)?

Geüpdatet door Chris Storms

Dit kan enkel indien je beheerder bent of als goedkeurder rechten heeft om planning te wijzigen.

Methode 1:

• Ga naar Medewerkers
  • Kies een medewerker in de linkse kolom.
  • Open de Persoonlijke kalender van de medewerker.
  • Selecteer de gewerkte en de niet gewerkte dag.
  • Klik links onderaan op Planning
  • Kies voor Wisselen
  • Er verschijnt een pop-up venster met de gewisselde dagen, hier kan je nakijken of de juiste dagen gewisseld werden
  • Klik op Bevestigen om de wissel door te voeren.

Methode 2:

Ga naar Medewerkers

Open de Teamkalender

Selecteer de gewerkte en de niet gewerkte dag.

Klik links onderaan op Planning

Kies voor Wisselen

Er verschijnt een pop-up venster met de gewisselde dagen, hier kan je nakijken of de juiste dagen gewisseld werden

Klik op Bevestigen om de wissel door te voeren.