Hoe kan ik iemand beheerder maken? Hoe kan ik er voor zorgen dat iemand niet langer kan beheren?

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

Om beheerder te zijn in HR Selfservice moet deze persoon over een login op my.sdworx.com beschikken. Indien dit niet het geval is zal de aanvraag in de status “Wordt behandeld” komen terwijl SD Worx de nodige controles uitvoert op de rechten van de persoon.

Je kan iemand beheerder maken op twee manieren:

Methode 1:

• Ga naar “Medewerkers”.
  • Selecteer de medewerker in de linker kolom
  • Klik op “Instellingen”.
  • Selecteer het tabblad “Rollen”.
  • Vink daar de optie beheerder aan en sla op.

Methode 2:

• Ga naar “Onderneming”
  • Klik op  “Rollen”
  • Kies “Beheerders”
  • Gebruik de knop “Persoon toevoegen” links onder de lijst.
  • Volg de instructies in de wizard.
  • Kies voor “Opslaan”.