Hoe kan ik de contractgegevens van een medewerker bekijken?

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

• Ga naar “Medewerkers”.
  • Kies vervolgens de medewerker uit de lijst links.
  • Ga naar “Instellingen”.
  • De persoonsfiche van de medewerker verschijnt.
  • Klik op het tabblad "Contracten".

Bij een Payroll-medewerker kan je op deze pagina geen wijzigingen aanbrengen. Wijzigingen aan het arbeidscontract moeten ingevoerd worden in Payroll en worden na ‘Payroll updates ophalen’ weerspiegeld in HR Selfservice Afwezigheden.

Bij een "externe" medewerker die niet in Payroll beheerd wordt, kan je op deze pagina een nieuw werkschema of een nieuwe planningskalender toekennen. Je kan hier ook het contract afsluiten.