Hoe kan ik een afwezigheidstype wijzigen?

• Ga naar “Onderneming”.
  • Kies voor "Instellingen afwezigheden".
  • Ga met de muisaanwijzer over het afwezigheidstype.
  • Klik op het pen icoontje.
  • Maak de nodige aanpassingen in het pop-up scherm.
  • Klik op opslaan om de wijzigingen te bewaren.

Een afwezigheidstype in uren/dagen dat reeds gebruikt word kan je niet wijzigen naar dagen/uren. Zodra een verlofrecht gebruikt is kan je ‘Bij medewerkers’ ook niet meer aanpassen.

Een code kan je wijzigen door op het "Pen"-icoontje naast de code te klikken. Vervolgens zal je in een nieuw scherm de details van deze code kunnen bekijken en wijzigen. Wanneer je de nodige aanpassingen gedaan hebt, kan je op "opslaan" klikken om de gegevens te bewaren.