Hoe kan ik ervoor zorgen dat een bepaald soort afwezigheid enkel door een verantwoordelijke kan ingegeven worden? Hoe bepaal ik wie welke afwezigheid mag aanvragen? Hoe bepaal ik wie welk afwezigheidstype mag gebruiken?

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

Per afwezigheidstype kan je een "minimum rol" instellen. Dit wil zeggen dat je minimaal een bepaalde rol moet hebben om dit afwezigheidstype te kunnen gebruiken op een kalender. De mogelijke rollen zijn Beheerder, Goedkeurder, Gedelegeerden, Alle medewerkers.

• Ga naar “Onderneming”.
  • Kies voor "Instellingen afwezigheden".
  • Kies het afwezigheidstype.
  • Klik op het pen icoontje.
  • In het pop up scherm kan je de minimum rol aanvinken.
  • Klik vervolgens op opslaan om de wijziging te bewaren.

Zie ook: hoe kan ik een afwezigheidstype toevoegen? en Hoe kan ik een afwezigheidstype wijzigen?