Wat zijn Personalia?

Geüpdatet door Chris Storms

Personalia laat toe dat medewerkers zelf wijzigingen kunnen melden van hun (Payroll) “vaste” gegevens.

Denk hierbij aan een adreswijziging, een nieuw bankrekeningnummer, de geboorte van een kind enz....

Medewerkers kunnen dus hun eigen gegevens raadplegen in HR Selfservice en een wijziging melden. Nadat je de wijziging goedgekeurd hebt, worden de gegevens automatisch aangepast in Payroll.

Als beheerder bepaal je welke gegevens je medewerkers kunnen raadplegen en/of aanpassen.

Dit doe je onder Onderneming en vervolgens Instellingen Personalia

De goedkeuring van een aangevraagde wijziging (en de update doorsturen naar Payroll) kan enkel door een beheerder.