Hoe voeg ik een nieuwe afdeling toe?

• Ga naar “Onderneming”.
  • Klik op “Afdelingen”.
  • Klik links onderaan op de knop “Nieuwe afdeling”.
  • Vul de naam van de afdeling in (klik eventueel op de drie puntjes om de naam in Frans en Engels in te geven).
  • Selecteer in de linker kolom de medewerkers die je wil toevoegen aan de afdeling en klik op het pijltje naar rechts.
  • Kies daarna voor “Opslaan” om de wijzigingen te bewaren.

Een afdeling moet niet verplicht een echte afdeling zijn zoals je deze kent in de loonberekening. Ze kunnen meer of minder opgedeeld zijn. Let wel dat afdelingen binnen HR Selfservice Afwezigheden geen hiërarchie bevatten.

Zie ook: Hoe kan ik medewerkers toevoegen aan of verwijderen uit een afdeling?