Hoe kan ik verlof overzetten naar volgend jaar?

• Ga naar “Onderneming”.
  • Klik op “Massa wijzigingen”.
  • Klik op  “Verlofrechten overdragen”.
  • Selecteer links bovenaan het jaar waarvan en het jaar naar waar je verlofrechten wil overdragen.
  • Klik daarna op “Verlofrecht toevoegen”
  • Vervolledig de aangemaakte rij naast het verlofrecht.

In de tabel op de pagina kan je vervolgens in de eerste kolom het verlofrecht kiezen waarvan je wil overzetten.

Vervolgens kies je het verlofrecht naar waar je wil overzetten (bijv. wettelijke vakantie naar vakantie vorig jaar)

Kies het maximum aantal dagen dat je wil overzetten (als er meer dagen in een verlofrecht nog over zijn dat dit maximum zullen deze niet worden overgezet)

Kies tot welke datum deze overgezette dagen nog kunnen opgenomen worden.

• Klik op ‘volgende stap’.
  • Selecteer de medewerkers waarvoor u verlof wil overzetten in de linker kolom.
  • Klik op het pijltje naar rechts tussen de twee kolommen.
  • Klik op  ‘volgende stap’.
  • Kies of de verlofrechten in het volgende jaar (als er reeds een recht bestaat van hetzelfde type met dezelfde geldigheid) vervangen wordt door het nieuwe recht, of het nieuwe recht bij het bestaande recht wordt opgeteld.
  • Klik op opslaan.