Mijn medewerker gaat deze en volgende week op dezelfde dagen werken, moet ik elke week apart ingeven?

Geüpdatet door Chris Storms

Nee, je kan gebruik maken van het kopiëren van een planning.

Methode 1:

• Ga naar Medewerkers
  • Kies een medewerker in de linkse kolom.
  • Open de Persoonlijke kalender van de medewerker.
  • Selecteer de dagen die gewerkt worden
  • Klik op Planning links onderaan.
  • Kies voor Planning wijzigen
  • Wijzig in de pop-up de niet gewerkt naar gewerkt en vul het aantal uren in.  Klik op bevestigen.
  • Selecteer de net gewijzigde dagen.
  • Klik op Planning links onderaan en kies voor Kopiëren.
  • De geselecteerde dagen worden met stippenlijn omringd.
  • Selecteer een gelijk aantal andere dagen
  • Klik op Planning links onderaan en kies voor Plakken.

Methode 2:

• Ga naar Medewerkers
  • Open de Teamkalender.
  • Selecteer de dagen die gewerkt worden
  • Klik op Planning links onderaan.
  • Kies voor Planning wijzigen
  • Wijzig in de pop-up de niet gewerkt naar gewerkt en vul het aantal uren in.  Klik op bevestigen.
  • Selecteer de net gewijzigde dagen.
  • Klik op Planning links onderaan en kies voor Kopiëren.
  • De geselecteerde dagen worden met stippenlijn omringd.
  • Selecteer een gelijk aantal andere dagen
  • Klik op Planning links onderaan en kies voor Plakken.

Als je in de teamkalender werkt kan je ook een deel van de kalender van een medewerker kopiëren en plakken op de kalender van een andere medewerker.

Net zoals in elk office programma kan je het kopiëren van kalenderdagen uitvoeren door de dagen te selecteren en alt+c in te drukken.  De gekopieerde dagen kan je dan plakken op andere dagen door deze te selecteren en dan op alt+v