Hoe vermijd je dat je werknemers hun vakantie annuleren in HR selfservice ?

Geüpdatet door Chris Storms

U kunt voorkomen dat werknemers hun goedgekeurde verlof in de toekomst annuleren. Verloven uit het verleden kunnen nooit door een werknemer worden geannuleerd.

• Ga naar 'Organisatie'
  • Selecteer 'Instellingen afwezigheden
  • Klik op het Bewerken pictogram van een afwezigheid
  • Stel de 'Annulering' in op 'Met goedkeuring' wat betekent dat een goedkeuring van de beheerder nodig is wanneer werknemers hun goedgekeurde verlof annuleren, of stel de 'Annulering' in op 'Niet mogelijk' wat betekent dat de werknemer zijn goedgekeurde verlof niet kan annuleren.

Als beheerder kunt u altijd verlof annuleren, in het verleden of in de toekomst, goedgekeurd of niet.