Hoe beheer ik onkosten die rechtstreeks (niet via het loon) terugbetaald worden?

Geüpdatet door Chris Storms

HR Selfservice laat toe om aan te duiden welke onkosten je al terugbetaald hebt. Dit is enkel van toepassing op onkosten die niet terugbetaald worden via het loon. Hiervoor moet je beheerder van onkosten zijn.

• Ga naar de tab Medewerkers
  • Kies je eigen naam uit de lijst.
  • Klik op Te verwerken onkosten
Opgelet: enkel onkostentypes die gedefinieerd zijn met rechtstreekse uitbetaling zullen hier zichtbaar zijn.

Het scherm toont nu per medewerker de goedgekeurde, nog niet uitbetaalde onkosten. Naast de

naam van elke medewerker vind je zijn/haar rekeningnummer. Bij elke onkost wordt ook het

grootboeknummer vermeldt voor een correcte inboeking.

Selecteer het vinkje voor een onkostenlijn en klik op “Markeren als verwerkt” om de onkostenlijn uit de

lijst te verwijderen.

Het totaal per medewerker wordt berekend op basis van de aangevinkte onkostenlijnen.