Hoe kan ik een collectiefverlofschema / planningskalender verwijderen?

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

Er zijn twee types planningskalenders.

Planningskalenders van Payroll medewerkers.

Deze planningskalenders worden gebruikt  voor de medewerkers die in Payroll beheerd worden en kunnen enkel beheerd worden in Payroll("Startpagina" > "Overzicht planningskalenders"). Wijzigingen die je aanbrengt aan deze planningskalenders in Payroll worden automatisch zichtbaar in HR Selfservice afwezigheden. Zo blijven de planningskalenders steeds synchroon tussen HR Selfservice Afwezigheden en Payroll.

Andere planningskalenders.

Deze planningskalenders worden typisch gebruikt voor externe medewerkers die niet in Payroll beheerd worden. Het zijn dan ook enkel deze planningskalenders die je in HR Selfservice Afwezigheden kan beheren.

• Ga naar “Onderneming”.
  • Klik op "Planningskalender".
  • Kies bovenaan rechts het jaar en bovenaan links de planningskalender.
  • Klik op de knop ‘Planningskalender verwijderen’ om deze te verwijderen.

Hoe kan ik een aangevraagde dag verwijderen?

• Ga naar “Medewerkers”
  • Selecteer de medewerker uit de lijst links.
  • Ga naar persoonlijke kalender.
  • Klik op de dag die u wenst te verwijderen op de kalender.
  • Klik op de knop “Verwijderen”

In het pop up venster moet u nog bevestigen welke dag u wil verwijderen (u kan meerdere dagen tegelijk selecteren). Dagen in het verleden kunnen enkel door een beheerder verwijderd worden.