Hoe zorg ik er voor dat een bepaald soort afwezigheid zichtbaar is in de teamkalender?

Geüpdatet door Chris Storms

Standaard zien medewerkers in de teamkalender enkel of een collega aan- of afwezig is.

De reden (vakantie, ziekte, klein verlet) wordt standaard niet getoond.

Als beheerder, goedkeurder of waarnemer zie je altijd alle details

Voor bepaalde afwezigheden wil je misschien dat dit wel zichtbaar is, bijvoorbeeld bij thuiswerk.

Dit kan je op het niveau van da afwezigheid instellen.

• Ga naar de tab Onderneming
  • Kies Instellingen afwezigheden
  • Open het Afwezigheidstype waarvan je wil dat de omschrijving zichtbaar is in de teamkalender.
  • Kies onderaan Omschrijving in teamkalender tonen
Dit zorgt er ook voor dat de omschrijving zichtbaar is in de naar Outlook of Google geëxporteerde kalenders.