Hoe kan ik vakantie goedkeuren of weigeren?

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

• Ga naar “Medewerkers”
  • Kies hier voor het  “Home” scherm.
  • Ga met de muis over één van de notificaties met openstaande aanvragen rechts op het scherm.
  • Klik op “Openen”.
  • Verwijder eventueel de afdelingen uit de filter links boven om alle openstaande aanvragen te zien die je moet behandelen. Je kan met de oranje knoppen filteren op afwezigheden, overuren en onkosten.
  • Vink alle aanvragen die je wil goedkeuren/afkeuren aan.
  • Klik op “Goedkeuren” of “Weigeren” rechts onderaan.
  • Bevestig je keuze in het pop-up scherm Je kan hier ook een opmerking toevoegen die je medewerker te zien krijgt.