Hoe kan iemand verlof aanvragen voor iemand anders? Hoe kan ik er voor zorgen dat iemand niet langer verlof kan aanvragen voor iemand anders?

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

Methode 1:

• Ga naar “Onderneming”
  • Kies "Rollen.”
  • Klik op "Handelen als".
  • Om iemand toe te voegen: klik op de knop “Persoon toevoegen”.
  • Selecteer een afdeling in het keuzeveld achter de persoon en vink de nodige modules aan.
  • Vergeet niet op te slaan om de wijzigingen te bewaren.
  • Je kan hier ook de handelen als rechten verwijderen door op de prullenmand te klikken op de lijn van de medewerker wiens rechten u wil verwijderen.

Methode 2:

• Ga naar “Medewerkers”
  • Kies een medewerker uit de lijst links.
  • Klik op “Instellingen”
  • Kies het tabblad “Rollen”.
  • Klik op “Rol toevoegen” en kies een afdeling.
  • Vink “Handelen als” aan.
  • Vergeet niet op te slaan om je wijzigingen te bewaren.

Om de rechten te verwijderen kan je ze gewoon uitvinken (als de persoon wel nog andere rechten moet behouden op de afdeling) of op de prullenmand klikken achteraan de lijn.