Verlofgoedkeurder/beheerder ontvangt geen e-mail met een overzicht van de openstaande aanvragen.

Geüpdatet door Chris Storms

Opgelet: Er wordt niet onmiddellijk een mail verstuurd voor aanvragen. HR Selfservice stuurt 's nachts één e-mail met de openstaande aanvragen naar de goedkeurder.
Voor dringende aanvragen (aanvragen voor de dag zelf of de dag er na) wordt wel onmiddellijk een mail verstuurd.
Als beheerder ontvang je dagelijks een e-mail met alle openstaande aanvragen in je organisatie.

Ontvang je toch geen mail heeft dit 4 mogelijke oorzaken:

Er zijn geen openstaande aanvragen meer.

HR Selfservice stuurt enkel een e-mail wanneer er nog openstaande aanvragen zijn.

De mail komt toe in folder "ongewenste mails".

• Controleer in je mail applicatie (o.a. outlook) de folder met ongewenste mails.
  • Zorg ervoor dat de mails van de Mijn Afwezigheden afzender (no_reply@sdworx.com) steeds in je inbox (of andere folder) terechtkomen.

Het mailadres van de verantwoordelijke staat niet (correct) ingevuld.

• Ga naar “Medewerkers”.
  • Kies de medewerker uit de lijst links.
  • Ga naar "Instellingen".
  • Controleer het emailadres van de goedkeurder.

De optie "Dagelijkse herinneringsmail" is niet geselecteerd.

• Ga naar "Onderneming".
  • Kies voor "Algemene instellingen".
  • Vink bij "Mail instellingen" de optie "Dagelijkse herinneringsmail" aan.