Een werkmiddel kopiëren naar een andere werknemer.

Geüpdatet door Chris Storms

Misschien wil je een gelijkaardig werkmiddel toekennen aan een werknemer maar wil je niet alle eigenschappen terug ingeven. Bijvoorbeeld bij een toegangsbadge waar enkel het nummer anders is, of een laptop waar enkel het serienummer verschilt.

Ga naar een gelijkaardig werkmiddel (bij een andere werknemer of via Onderneming - Overzicht werkmiddelen)

• Open het menu met de 3 puntjes
  • Kies Werkmiddel kopiëren naar...
  • Kies de werknemer waaraan je een gelijkaardig werkmiddel wil toekennen.
  • Klik op OK.

Het werkmiddel is nu gekopieerd naar de nieuwe werknemer.

Daar kan je dan de nodige eigenschappen aanpassen (Bijvoorbeeld het nummer van de toegangsbadge of het serienummer van de laptop)