Een werkmiddel toekennen aan een medewerker.

Geüpdatet door Chris Storms

Een werkmiddel (bv. een laptop) is typisch toegekend aan een werknemer. Maar je kan ook (tijdelijk) niet-toegekende werkmiddelen hebben bv. de laptop van een werknemer die de firma verlaten heeft.

Een nieuw werkmiddel (t.t.z. een werkmiddel dat nog niet bestaat in HR Selfservice) toekennen aan een medewerker.

• Ga naar het menu Werkmiddelen van de medewerker
  • Klik Nieuw werkmiddel
    Wil je een volledig nieuw soort werkmiddel toekennen zal je hiervoor eerst een nieuw werkmiddel type moeten aanmaken.
  • Vul de eigenschappen van het werkmiddel in. Het nieuwe werkmiddel wordt nu toegekend aan de gekozen werknemer.
  • Klik Opslaan
Een bestaand werkmiddel (t.t.z. een werkmiddel dat reeds bestaat in HR Selfservice, al dan niet toegekend aan een andere werknemer) toekennen aan een medewerker.

• Ga naar de tab Onderneming
  • Kies het menu Werkmiddelen overzicht
  • Zoek het werkmiddel
  • Open het menu met de 3 puntjes
  • Kies Toekenningen
  • Kies onderaan Toekennen aan...
Indien het werkmiddel reeds toegekend was aan een andere medewerker geef je eerst een einddatum in bij de vorige werknemer. Een werkmiddel kan nooit "overlappend" aan twee werknemers toegekend zijn.
  • Kies de nieuwe medewerker
  • Geef in vanaf wanneer dit werkmiddel aan de nieuwe medewerker toegekend wordt.
  • Klik Opslaan
  • Het werkmiddel is nu toegekend aan de nieuwe werknemer.