Een werkmiddel of een eigenschap van een werkmiddel verbergen voor een medewerker.

Geüpdatet door Chris Storms

Een medewerker die toegang heeft tot werkmiddelen kan zijn/haar eigen werkmiddelen raadplegen.

Misschien wil je echter dat een bepaald soort werkmiddel of een bepaalde eigenschap van een werkmiddel (bijvoorbeeld de prijs) niet zichtbaar is voor een medewerker.

Dat kan je instellen.

• Ga naar de tab Onderneming
  • Kies Instellingen werkmiddelen
  • Klik op de 3 puntjes rechts bovenaan het werkmiddel type dat je wil wijzigen.
  • Kies Bewerken
  • Klik op het oog-icoon om de zichtbaarheid te wijzigen
    • Om een werkmiddel volledig onzichtbaar te maken voor een medewerker klik je op het icoon naast de omschrijving.
    • Om een bepaalde eigenschap onzichtbaar te maken klik je op het icoon naast de eigenschap.

Als beheerder van werkmiddelen zie je altijd alle werkmiddelen en hun eigenschappen.