Ik wil vakantie aanvragen en ik heb nog voldoende dagen maar toch kan ik deze niet opnemen.

Geüpdatet door Maarten De Puysseleir

Als je nog resterend verlof van een bepaald type blijkt te hebben, maar dit niet kunt aanvragen voor de gewenste periode, kijk dan even bij de details van uw verlofsaldi. Mogelijks is het verlof beperkt tot een bepaalde periode.

• Ga hiervoor naar “Medewerkers”.
  • Selecteer de medewerker in de linker kolom.
  • Klik op  "Persoonlijke kalender".
  • Ga met de muis over het samengevat saldo.
  • Klik op “Details”.

Bij "Van - tot " zie je de geldigheid van het verlof. Hou rekening met deze periode bij het aanvragen van verlof.

Het verlof met de minste flexibiliteit in tijd wordt best eerst geselecteerd! Bij het plaatsen van een aanvraag wordt niet alleen gecontroleerd of je  nog genoeg verlof van dit type heeft, maar ook of je aanvraag binnen je werkschema van de aangevraagde dagen past. Indien één van beide voorwaarden niet voldaan is, wordt je  aanvraag niet verstuurd en krijgt je een melding over het vastgestelde probleem.